Hometown D.C.: America’s Secret Music City

Procedència DC: Secret dels Estats Units Ciutat de la Música.
«En el seu llibre de memòries La música és la meva amant, Duke Ellington va recordar amb afecte entretenint els dies de la seva joventut en el saló de billar de Holliday a Washington, DC. Holliday, Ellington va escriure, “no era del tipus normal de «poolroom» de barril. Va ser el punt alt dels salons de billar … Nois de tots els àmbits de la vida semblaven convergir allà: nens de l’escola més i menors de setze anys; estudiants universitaris i graduats, alguns s’inicien en la llei i la medicina i la ciència; i un munt de porters Pullman i cambrers de restaurants de cotxes. “Però per Ellington, molt més important va ser el fet que els millors pianistes de la ciutat pengen cap a fora en Holliday també…»

The Urban Sustainability Laboratory

By: Blair A. RubleJacs

In his memoir Music Is My Mistress, Duke Ellington fondly recalled whiling away the days of his youth at Holliday’s poolroom in Washington, DC. Holliday’s, Ellington wrote, “was not a normal, neighborhood-type poolroom.  It was the high spot of billiard parlors…Guys from all walks of life seemed to converge there:  school kids over and under sixteen; college students and graduates, some starting out in law and medicine and science; and lots of Pullman porters and dining-car waiters.”  But for Ellington, far more important was the fact that the best piano players in town hung out at Holliday’s as well.

There was a time when D.C. was full of such places where folks from all walks of life came together with the city’s best musicians effortlessly and unceremoniously.  Oftentimes, the musicians were not “local” in that they played around the world.  For every Duke Ellington, Marvin…

View original post 778 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s