«Rena Effendi, ha documentat molts dels barris i enclavaments que apareixen en l’obra de Padura i d’altres artistes cubans. En les seves fotos de l’Havana, veiem una ciutat gairebé congelada en el temps. Les relíquies d’una altra època esquitxen els carrers, com a puntals d’una pel·lícula d’època. Effendi també representa animada vida dels carrers de la ciutat, fotografiar persones en moviment en un context de murals de vius colors pastís i la signatura de l’Havana. Cuba no és un paradís ni un infern, sinó més aviat un purgatori, on alguns de nosaltres tenim la possibilitat de salvació.»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s